TV2 bukás

2014.01.20. 15:48

Akkor ma lelepleződött. Egyértelmű kapcsolat van a  TV2 eladásában érintettek, a vevő cégek és Nyerges Zsolt között. Pont.

Pénteken a TV2 helyreigazítást kért az előző sajtótájékoztatós mondatomat leíró újságoktól. A kérdés persze az, hogy melyik vélelem zavarta őket, a korrupt vagy az aljas?

nyerges.jpgForrás: Mediapedia.hu

Tehát a Weil & Gotshal ügyvédi iroda egyik vezetője Siegler Konrád.Az iroda magyar neve valójában Siegler Weil Gotshal. Siegler úr Nyerges Zsolt ügyvédje. Ő képviselte Nyerges urat az Infocenter (Nyerges úr cége) közgyűlésén, amiképpen büszkén állítja, hogy ő képviselte az Infocenter-t az RTL 31%-ának kudarcos megvásárlása során.

De van itt más is: a Siegler Weil & Gotshal - abban az időszakban, mikor Nyerges úr testvére a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban főtanácsoskodott 1.3 milliárd forintnyi (kiírom betűvel is: egy milliárd háromszázmillió forint) megbízást kapott a minisztériumtól. 

A vevő cégek a Weil & Gotshal székhelyére vannak bejelentve, a jogügyletet a Weil & Gotshal végezte.

Feljelentést tettünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunrobert.blog.hu/api/trackback/id/tr945772196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása