TV2

2013.12.24. 12:24

Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy Simon Zsolt és Yvonne Dederick megvette a TV2-t. Haha - mondanám, ha nem sírni lenne kedvem. A tranzakció bűzlik, minden elemében. Simon Zsolt, aki soha nem volt egy matyóhímzés, de mióta TV2 vezér lett, azóta Habony módra testőrökkel jár, addig rombolta a TV2-t, hogy volt az az ár, amiért eladták. Yvonne szóra sem érdemes, ellenben a férje annál inkább: David Dederick a Weil, Gotschal Menges ügyvédi iroda partnere, amely a tranzakciót bonyolította.

Nem kell lángésznek lenni ahhoz, hogy lássuk, hol lóg ki a lónak a szőrös lába...A Fidesz rég szeretne TV-t, próbálkoztak már az RTL-el, akkor nem jött össze. Most - egyelőre - igen.  

tv2.jpg

Magyarországon a jogügylethez a GVH és az NMHH engedélye kell. De ennél jóval izgalmasabb, hogy pontosan milyen tranzparencia követelmények vonatkoznak az eladó ProSiebenSat1 csoportra, mely tőzsdei cég. Utánjárunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://braunrobert.blog.hu/api/trackback/id/tr345705795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása