TV2 leleplezés

2014.01.09. 17:27

Most már lényegében mindent tudunk. A ProSiebenSat.1 elismerte, hogy egy halasztott fizetési konstrukcióban, úgynevezett "eladói hitel" segítségével támogatta meg a fidesz-közeli Simon Zsoltot és társát, Yvonne Dedericket.

Conrad ur.jpegConrad Albert, az Igazgatóság tagja. Ő ismerte el, hogy "eladói hitelt" adtak a későbbi fizetés érdekében

A tranzakció tehát a következő:

A halasztott fizetés lehetővé teszi a vevőknek, hogy a választások után fizessenek. Ha nyernek, megtalálják a módját, vagy ők vagy más. Vagy jövőbeni közpénzből vagy múltbéliből. Ha vesztenek, nem történt semmi, nem fizetnek, a biztosíték maga a cég, minden marad a régiben. A fizetésig - fogadok - a németek maradnak a boardban, legalábbis teljes betekintést kapnak a könyvekbe.

A management nem fizethet, mert nincs miből. Eddig (3 év alatt) 18 milliárd forint veszteséget halmoztak föl. Műsorok szűntek meg, vesztettek a nézettségből. Ők biztosan nem tudnak majd jobb eredményt elérni. A ProSieben mindenkinek eladhatta volna eladói hitellel, csak nekik nem. Ha.

Amúgy a hirdetési piac csökken, tehát onnan sem reménykedhetnek. Persze az állami nő, ráadásul irányított a TV2 felé. Hát akkor itt a jövőbeni kp.

Most már lelepleződtek. A feladat, hogy megakadályozzuk. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://braunrobert.blog.hu/api/trackback/id/tr295749206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása