TV2 lopás

2014.01.10. 13:11

Most már azt is tudom, hogyan került a dealbe Yvonne Dederick. Ő a németek embere. Elmondom:

A TV2 megvásárlásának módja a halasztott fizetés. Ha nyer a Fidesz a választásokon, van üzlet, ha veszít, nincs üzlet. Fizetni április után kell. De addig valakinek őriznie kell a céget, nehogy széthordják a vevők azt, amiért még nem fizettek. Na ezt teszi Yvonne.

yvonne-dederick.jpg

Yvonne Dederick

A konstrukciót férje David Dederick, a Weil Gotchal ügyvezetője dolgozta ki és a feleségét tette be a közösbe, hisz már úgyis ott volt pénzügyi igazgatóként. Ő néz Zsolt és a többiek körmére.

A vevőnek nincs pénze viszont van hatalma, állami pénze, de van kockázata is. A deal jogilag kerek, üzletileg és politikailag aljas és korrupt.

Lelepleztük. Most következik a végjáték.

A bejegyzés trackback címe:

https://braunrobert.blog.hu/api/trackback/id/tr655750474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lajos Rakusz 2014.01.10. 16:40:07

Profik. Az MSZP meg annak örül, hogy végre van valami, amire nem évek múlva, hanem már hónapok múlva rájönnek. Viszont ezt könnyebb észrevenni, mint azt, hogy az országot rabolják. Ez utóbbi esetben még ott tartanak, hogy a Fidesz rosszul kormányoz. Igaz, még nem fejezték be, csak elkezdték a magánnyugdíjakkal, folytatták a föld-, az EU-s pályázatokkal. a trafik koncesszióval,a Takarékbankkal, tankönyvkiadással... Bravó!

mizie 2014.01.10. 17:42:38

Lelelpleztük... tökjó és mit fogtok tenni? Megmondom: Megint SEMMIT Ahogy soha nem derül ki semmi, senki nem vállalja, hogy élére áll bármilyen változásnak, hogy bármihez hozzányúljon ami megtörné a status quot. Kedves Róbert, maga vállalja, vagy ezzel a poszttal el van intézve a nagy leleplezés???

braunrobert 2014.01.10. 17:43:46

Kedves Mizie, kimondta, hogy vége? Figyelje a sajtót hétfőn, nézze meg fél óra múlva ezt a blogot. Jöjjön, segítsen :)

Hipok Rita · http://tinyurl.hu/a16D/ 2014.01.11. 13:28:04

Amikor a sajátjai szereztek médiát a Fidesszel kiegyezve, akkor nem hallatszott a hangja. Azzal nem volt problémája? Amikor az MSZP együttműködik a zsákmányszerzésben a Fidesszel, akkor nem fordul fel a gyomra? Hiteltelen ez így! Csak akkor fájdalmas a lopás, ha az ellenfelei egyoldalúan csinálják? Nézzen körül! Kik vannak maga körül a pártban? Csupa tisztességes munkában megőszült dolgos ember? Ugyan már! Amíg megtűrik a sajátjaik között a tisztességteleneket, amíg erkölcsi skrupulusok nélkül együttműködnek a Fidesszel a zsákmányszerzésben, addig az MSZP is csak ugyan olyan maffiacsoportnak tűnik a választók szemében, mint a Fidesz. Talán csak annyi a különbség, hogy a Fidesz professzionális szervezettségének köszönhetően sikerült tökéletesre fejleszteni ezt a működésmódot. Érdemes az MSZP-nek irigyelnie ezt a profizmust? Önnek is, mint minden írástudóknak, van felelőssége az ország szétrohasztásában!

thinker_ 2014.01.11. 18:24:06

az mszp logó mellé az van írva, hogy igazságos Magyarországért?
ők? röhög a vakbelem..

Andrea Akácfalvi 2014.01.12. 13:47:42

Nem bánnám,ha eltűnne az összes szennycsatorna az RTL klubbal az élen!Maradna pár olyan csatorna(Duna,Duna World,M1),ami fontosabbnak tartja a hagyományos értékrendet,mint a gagyit,giccset,erkölcstelent.

maroska 2014.01.13. 23:42:53

Segitünk h a fidesz leleplezödjön
süti beállítások módosítása